Seguidors

dimarts, 21 de febrer del 2012

Bunyols de bacallà

Ingredients: 125 ml d'aigua, 65 gr. de mantega, 65 gr. de farina, sal, 2 ous mitjans, 200 gr. de bacallà desalat, oli d'oliva, 1 dent d'all i julivert. 



Es posa en una caçoleta l'aigua i la mantega, quan comença a bullir s'hi afegeix la farina de cop. Barrejar bé amb una cullera de fusta  fins que es formi una massa que es desenganxi de la caçola. Apartar del foc. Anar afegint els ous d'un en un fins a formar una massa cremosa.

Posar al foc una paella amb l'oli per que es vagi escalfant.

A part, triturar en una picadora el bacallà, l'all i el julivert. Barrejar amb la massa anterior.

Formar boletes (jo les faig amb l'estri de fer les boles de gelat mullat amb una mica d'oli) i fregir a la paella que ja tenim preparada. Conforme les anem treient de la paella les deixem escorre a sobre de paper de cuina per que absorbeixi l'oli sobrant i ja es poden servir. Surten unes 12 unitats grossetes.

1 comentari: