jueves, 16 de febrero de 2012

Tarta Sara


Tarta Sara

Base Pa de Pessic: 6 ous, 180 gr.sucre, 200 gr. de farina

Encendre el forn a 180 graus i només la part de baix.

Batre durant deu minuts amb batedora eléctrica de varilles els ous amb el sucre. Amb una espàtula de fusta, afegir la farina  poc a poc  fins que tot estigui ben barrejat amb moviments molt suaus.
Enfornar 25-30 minuts ( depen de la potència del forn) fins que punxant amb un escuradents surti totalment sec.
Deixar 5 minuts més amb el forn apagat i la porta oberta.Seguidament treure i deixar refredar.

Almívar: 250 cl. aigua, 250 gr.sucre

Portar a ebullició els dos ingredients, reservar.

Crema de mantega: 250 gr.de mantega,250 cl. d'almívar.

Batre 10 minuts la mantega amb les varilles eléctriques fins que quedi ben blanca, anar incorporant 3/4 parts de l'almívar reservat.


Melmelada: La que més us agradi.

Licor: Conyac, rom..(un rajolí)

Cireretes confitades

Ametlles laminades: Jo les compro al Mercadona.

Torrar amb el grill del forn unes ametlles laminades per decorar.


Girar el pa de pessic, tallar pel mig i regar amb la resta de l'almívar barrejat amb una miqueta de licor (conyac, rom..).Fer una capa de melmelada.



Tapar el pa de pessic i tornar a regar.Cobrir tot el pastís amb la crema de mantega. Decorar tos els voltants amb l' ametlla torrada i per sobre amb les cireretes.


(La recepte base es de la Dolorss)


No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada